stolen phone?

March 25, 2009 @ 23:53:59 PM
Post: 121
Join Date: Dec 2008
so my friends selling me a tmobile g1 and i dont know if its stolen or not
im pretty sure it is but would i still be able to use it?
and if i couldnt, could i unlock it and then use it?
March 25, 2009 @ 23:56:28 PM
Post: 2714
Join Date: Jul 2008
Location: Oregon.
what is your cell provider?
March 25, 2009 @ 23:56:43 PM
Post: 206
Join Date: Oct 2008
im pretty sure it is but would you still be able to use it?
and if you couldnt, could you unlock it and then use it?
March 26, 2009 @ 00:01:27 AM
Post: 323
Join Date: Mar 2009
dude thats mine give it back
March 26, 2009 @ 00:15:48 AM
Post: 724
Join Date: Sep 2008
Location: Philly
Is a friend trying to sell it to you?
It may be stolen.
Its okay you might be able to unlock it.
March 26, 2009 @ 00:52:34 AM
Post: 121
Join Date: Dec 2008
yeah friends trying to sell it to me
and im trying to use it for tmobile
March 26, 2009 @ 00:54:28 AM
Post: 2714
Join Date: Jul 2008
Location: Oregon.
well fuck head. considering the G1 is exclusively for t-mobile, you'll be able to use it.
March 26, 2009 @ 00:59:00 AM
Post: 121
Join Date: Dec 2008
well fuck head. considering the G1 is exclusively for t-mobile, you'll be able to use it.


well considering youre a fucking retard yourself and cant read that i clearly stated it might be stolen you should leave the thread
March 26, 2009 @ 00:59:45 AM
Post: 298
Join Date: Jan 2008
Location: Jersey City
I have this apple iphone, i think it's stolen.

Do you think i can unlock it and use it? I have ATT btw.
March 26, 2009 @ 00:59:57 AM
Post: 2714
Join Date: Jul 2008
Location: Oregon.
because it's stolen you can't use it? really?
March 26, 2009 @ 01:00:33 AM
Post: 2714
Join Date: Jul 2008
Location: Oregon.
YOU DONT NEED TO UNLOCK IF YOU HAVE THE CELL PROVIDER THE PHONE IS FOR. do you know what a sim card is?
March 26, 2009 @ 01:05:11 AM
Post: 121
Join Date: Dec 2008
im guessing retarded people have never heard of reports of stolen phones?
blocking the imei serial of the phone?...gtfo the thread
March 26, 2009 @ 01:13:05 AM
Post: 298
Join Date: Jan 2008
Location: Jersey City
YOU DONT NEED TO UNLOCK IF YOU HAVE THE CELL PROVIDER THE PHONE IS FOR. do you know what a sim card is?


But i have a stolen iphone and i want to unlock it because i have att.

i have a turbosim.
March 26, 2009 @ 01:21:42 AM
Post: 3884
Join Date: Apr 2006
For G1, you cannot just pop in your sim and use it with your sim unless you already have the data plan.

If you don't plan on paying extra $39 a month for some gay 3g data plan, you can bypass it by doing the following steps.

1. find someone with TMOBILE sim that already have the 3g data plan.
2. pop in their sim card into G1.
3. go to setting and turn the wifi ON.
4. turn off the phone then take the sim out.
5. pop in your sim.
6. profit.

I have bought G1 off of craigslist when my iphone died on me and i've been using it without the data plan for about a month with no problem. it sucks going from iphone to g1, but it's not too bad.

TOP $$$ FOR - SUPREME ROSARY TEE/CREWNECK SIZE MED.

March 26, 2009 @ 12:46:12 PM
Post: 1740
Join Date: May 2008
Originally posted by Inactive User
For G1, you cannot just pop in your sim and use it with your sim unless you already have the data plan.

If you don't plan on paying extra $39 a month for some gay 3g data plan, you can bypass it by doing the following steps.

1. find someone with TMOBILE sim that already have the 3g data plan.
2. pop in their sim card into G1.
3. go to setting and turn the wifi ON.
4. turn off the phone then take the sim out.
5. pop in your sim.
6. profit.

I have bought G1 off of craigslist when my iphone died on me and i've been using it without the data plan for about a month with no problem. it sucks going from iphone to g1, but it's not too bad.


WoW... is this true?!
I'm currently w/verizon and have been planning to switching to T-Mobile for the G1 since I use google all way too much... AND I happen to know people w/the G1 already!?
How exactly is it that the G1 will work without the SIM w/the 3g plan??
March 26, 2009 @ 17:40:35 PM
Post: 121
Join Date: Dec 2008
well im planning on buying it and reselling it but only if it can still be activated after reported stolen
and whats a reasonable price to sell that thing for?
March 26, 2009 @ 17:55:53 PM
Post: 3375
Join Date: Feb 2009
Location: Vancouver
FUCK I LOST MY PHONE AT THE CLUB LAST WEeeeKK FMLLLL!1111!!!
March 26, 2009 @ 17:59:12 PM
Post: 1438
Join Date: Jan 2008
Location: serbia
it costs money to unlock though, as much as $75 I think for the G1
T-Mobile unlocks any phone for you except the G1 and any Sidekick

hung 10 never surfed

March 26, 2009 @ 18:53:33 PM
Post: 3884
Join Date: Apr 2006
WoW... is this true?!
I'm currently w/verizon and have been planning to switching to T-Mobile for the G1 since I use google all way too much... AND I happen to know people w/the G1 already!?
How exactly is it that the G1 will work without the SIM w/the 3g plan??


Yes this is true because I am NOT paying $50 a month for regular phone plan + additional $30+ for 3g. Most places now have free wifi and I don't see the point of having 3g.

My sister also has the G1 with the 3g which is nice when driving and using GPS, but not worth the money.

Let me explain again.

This method only works ONLY if you are using TMOBILE sim card and do not wish to sign up with the data plan.

If you are using AT&T sim card, you will need an UNLOCK code which can be purchased.

Here's a direct link on how to use TMOBILE sim without the data plan on G1.

http://www.engadget.com/2008/10/23/t-mobile-g1-up-and-running-with-no-activation/

TOP $$$ FOR - SUPREME ROSARY TEE/CREWNECK SIZE MED.

March 26, 2009 @ 20:02:51 PM
Post: 1062
Join Date: Jul 2006
Location: boogie down bx
well fuck head. considering the G1 is exclusively for t-mobile, you'll be able to use it.


lol
Please login first to reply.
x