Akin to many of its Silicon Valley neighbors, Yelp aimed to bring a certain self-contained collegial spirit to its new San Francisco headquarters. However, in choosing a multistory office in a high-rise building, the biggest challenge was to facilitate group dynamics so that colleagues could easily interact with one another even though they may work on different floors. Bay Area design agency Studio O+A was able to promote this collaborative environment by giving each floor a destination that would appeal to all other floors. For instance, a fully-equipped coffee shop can be found on the eighth floor, a break room with window seating on the fifth, and semi-private pods for chess or chatting on the 11th. Additional well-purposed details include a vertically-central reception area on the ninth floor, finely-crafted doors reclaimed from offices that originally occupied the site, exposed brick on every level, and an abundance of natural lighting. Check out more of Studio O+A’s work here.

SourceCONTEMPORIST
PhotographerJasper Sanidad
Read Full Article

What to Read Next

Finisterre x Joseph Rodgers & Sons Cold Water Surf Knife
Pharrell Williams by Doug Inglish for Elle UK
Ron Herman x Nixon 2014 Summer LTD Supertide
Versus Versace x Superga 2014 Fall 2750 Cotu Classic
Knauf and Brown Dossier Sac
Further Reductions | Up to 70% Off SHOP NOW