ATTENTION MODS/ADMINS

April 25, 2012 @ 04:43:56 AM
Post: 646
Join Date: May 2011
Location: Midwest
Now I dont know about anyone else experiencing this problem or simalar issues. But it has been going on for a few ongoing days now and I was just wondering if anyone was aware.

The problem I am having is this:

When a new page to a thread topic starts you are not able to see it until it gets about halfway through the page then you can continue to click to the new page.

Anyone else experiencing this?

Just thought I would bring it to attention, Thanks.

www.akknowledgemusic.com www.twitter.com/AkKnowledge1989

April 25, 2012 @ 05:11:41 AM
Post: 4779
Join Date: Jun 2010
Location: Location
No, maybe what you are saying is that the threads aren't being updated for you?

I want to see the world burn

April 25, 2012 @ 05:51:42 AM
Post: 646
Join Date: May 2011
Location: Midwest
Which browser do you use? could it be that?

www.akknowledgemusic.com www.twitter.com/AkKnowledge1989

April 25, 2012 @ 06:15:48 AM
Post: 5744
Join Date: Nov 2011
Location: CBR, Down Under
im having it too, im using google chrome, it seems to come and go

instagram/twitter/snapchat : dadonnyd

April 25, 2012 @ 12:43:24 PM
Warren
Forum Moderator
Post: 440
Join Date: Aug 2011
Location: Hypebeast HQ
not too sure what you're talking about, is this about when you're creating a new topic?

Hypebeast: User and Forum Support

April 25, 2012 @ 23:35:51 PM
Post: 3408
Join Date: Dec 2010
Location: TAXACHUSETTS
What i think he means is, when a new post is made and it goes to a new page in the thread, the thread itself doesnt update. You have to change the page number in the URL to the proceeding page to see the posts.

|| instagram: lups1 ||

April 26, 2012 @ 00:04:57 AM
Warren
Forum Moderator
Post: 440
Join Date: Aug 2011
Location: Hypebeast HQ
oh I see, get me the link of the thread and I'll fix it up.

Hypebeast: User and Forum Support

April 26, 2012 @ 00:20:25 AM
Post: 3408
Join Date: Dec 2010
Location: TAXACHUSETTS
It does it in almost all the fashion brand threads. It eventually catches up, but for the first like 5 posts on a new page it doesn't show.

|| instagram: lups1 ||

April 26, 2012 @ 01:53:50 AM
Warren
Forum Moderator
Post: 440
Join Date: Aug 2011
Location: Hypebeast HQ
no worries just hit me up with some links and I'll fix them all up.

Hypebeast: User and Forum Support

April 28, 2012 @ 00:39:07 AM
Post: 646
Join Date: May 2011
Location: Midwest
The threads are still messing up.

www.akknowledgemusic.com www.twitter.com/AkKnowledge1989

April 28, 2012 @ 00:45:11 AM
Post: 2493
Join Date: Apr 2006
Location: Chicago.
this happens to me as well but it goes away eventually. It's as if the topic doesnt update with the new page, but it will in a little bit of time.
April 28, 2012 @ 00:48:23 AM
Post: 5744
Join Date: Nov 2011
Location: CBR, Down Under
yep still for me too

instagram/twitter/snapchat : dadonnyd

April 28, 2012 @ 00:49:36 AM
Post: 5744
Join Date: Nov 2011
Location: CBR, Down Under
Originally posted by Inactive User
no worries just hit me up with some links and I'll fix them all up.


http://hypebeast.com/forums/fashion-brands/163538/?topic_page=184#post-3417049

its up to page 185

instagram/twitter/snapchat : dadonnyd

April 28, 2012 @ 01:01:22 AM
Post: 2493
Join Date: Apr 2006
Location: Chicago.
now its fine^^^ i saw it when it was broken too.
April 28, 2012 @ 01:22:43 AM
Warren
Forum Moderator
Post: 440
Join Date: Aug 2011
Location: Hypebeast HQ
Originally posted by Inactive User
no worries just hit me up with some links and I'll fix them all up.


http://hypebeast.com/forums/fashion-brands/163538/?topic_page=184#post-3417049

its up to page 185


Fixed. It was fine now, but in due time the problem will occur again si it's fixed now.

Hypebeast: User and Forum Support

Please login first to reply.
x