Free Worldwide Shipping on Orders Over $150.00 USD or more - Use Code: HBSHIP150
July 14, 2012 @ 05:12 PM
rafi_

Post: 130

Join Date: Jan 2011

Thanks, I can login now but I still can't access that "rafi_" username and edit that post which is weird cause they seem to be the same account.
July 14, 2012 @ 06:03 PM
Warren

moderator

Post: 458

Join Date: Aug 2011

Location: Hypebeast HQ

You'll have wait until Monday cos I'm gonna need to tweak the database abit

Hypebeast: User and Forum Support

July 16, 2012 @ 02:45 AM
Warren

moderator

Post: 458

Join Date: Aug 2011

Location: Hypebeast HQ

@rafi Hi try it now.

Hypebeast: User and Forum Support

August 8, 2012 @ 07:43 PM
DirtbagZack

Post: 1077

Join Date: Mar 2010

Location: TURN UP

my page is shifted to the left

whatever

September 1, 2012 @ 01:39 AM
jilin

Post: 230

Join Date: Apr 2012

Location: LA

i still can't edit my first post, when do you think it'll be fixed?

http://hypebeast.com/forums/apparel/17942

September 1, 2012 @ 01:42 AM
Warren

moderator

Post: 458

Join Date: Aug 2011

Location: Hypebeast HQ

i still can't edit my first post, when do you think it'll be fixed?


which thread are we talking about? please provide me with a link.

Hypebeast: User and Forum Support

September 2, 2012 @ 02:04 AM
jilin

Post: 230

Join Date: Apr 2012

Location: LA

http://hypebeast.com/forums/apparel/179425/
yah i can't edit the first post of that thread

http://hypebeast.com/forums/apparel/17942

September 3, 2012 @ 02:14 AM
siberianzebra

Post: 391

Join Date: Mar 2008

Location: largo, muurlin.

*fixed*

just figured out my issue

http://flickr.com/antoinebeme http://antoineraps.tumblr.com http://twitter.com/antoineraps

September 3, 2012 @ 03:16 AM
Warren

moderator

Post: 458

Join Date: Aug 2011

Location: Hypebeast HQ

http://hypebeast.com/forums/apparel/179425/
yah i can't edit the first post of that thread


Fixed, try it now

Hypebeast: User and Forum Support

September 3, 2012 @ 03:19 AM
jilin

Post: 230

Join Date: Apr 2012

Location: LA

THANKS :D it works fine now

http://hypebeast.com/forums/apparel/17942

December 10, 2012 @ 07:28 PM
withaccord

Post: 128

Join Date: May 2012

when i want to edit my post in a thread, it wont let me delete anything and sometimes i cant even type anything in the text box.  

FS: Nike x Sup Foams in Black Sz. 8.5 and Sup black safari

February 12, 2013 @ 12:40 AM
dblock20

Post: 6

Join Date: Jan 2012

Location: Canada

Hello,

I'm having trouble editing this first post:

http://hypebeast.com/forums/post/3879055

It worked once, now it has stopped working.

Thanks
February 12, 2013 @ 05:52 AM
MythBrand

Post: 12

Join Date: Sep 2010

Location: bay area

Hello, 

Were having some issues with editing and updating the post. The link to our website seems to be not working. Also, were noticing a unwanted character in the word "individual's", replacing the " ' " with "â" 

Here's the link to the thread: http://hypebeast.com/forums/fashion-brands/195558

Thanks
March 10, 2013 @ 12:17 AM
jilin

Post: 230

Join Date: Apr 2012

Location: LA

Hi I'm having issues editing my post. I cant upload pictures and cannot edit anything.  it shows up when i press edit but when I try to publish it nothing changes.  

http://hypebeast.com/forums/apparel/196962#3920846 that is the link to my thread;

Thanks in advance!

http://hypebeast.com/forums/apparel/17942

November 24, 2013 @ 09:54 PM
jonoesbueno

Post: 62

Join Date: Mar 2013

every time i try to post a picture it will not let me, not sure why any suggestions? 


just shows broken link
November 25, 2013 @ 08:51 PM
FIDEL CASHFLOW

Post: 3255

Join Date: May 2009

you're not using the direct link to the image. to get the direct link just simply right click the image and press copy link

http://hypebeast.com/forums/apparel/217784 http://hypebeast.com/forums/sneakers/206983

December 7, 2013 @ 02:01 PM
kernzn

Post: 264

Join Date: Mar 2013

Location: Austria

testing my avatar
July 24, 2014 @ 10:53 AM
riki.milton

Post: 12

Join Date: Jul 2014

I install wordpress 3.4.1 today and it is clean of any thing.
is this the code you are referring to
<?php if ( rich_edit_exists() && !( IS_PROFILE_PAGE && !$user_can_edit ) ) : // don't bother showing the option if the editor has been removed ?>
<tr>
<th scope="row"><?php _e('Visual Editor')?></th>
<td><label for="rich_editing"><input name="rich_editing" type="checkbox" id="rich_editing" value="false" <?php checked('false', $profileuser->rich_editing); ?> /> <?php _e('Disable the visual editor when writing'); ?></label></td>

What is with the ( don't bother showing the option if the editor has been removed ) how do I know if the visual editor is install

I have change the false to true and is not working,

Please login first to reply.
Back To Top