Problems uploading avatar.

January 25, 2011 @ 19:20:22 PM
Post: 1518
Join Date: Oct 2009
Location: Vegas
l WISH I SAW THIS THREAD EARLIER WHEN I THOUGHT DELETING MY OLD AVATAR BEFORE APPLYING THE NEW ONE WOULD BE A POSSIBLE FIX.


lawl. me too.

I think we should get a avy size increase to 120x120 for this mishap.
January 25, 2011 @ 20:53:39 PM
Post: 14
Join Date: Jan 2011
Location: Canada
thank god. i thought i was the only one. hope it gets fixed soon!
January 27, 2011 @ 16:39:41 PM
Post: 1518
Join Date: Oct 2009
Location: Vegas
I don't think they're doing a thing about it, honestly.
January 27, 2011 @ 16:41:58 PM
Post: 50
Join Date: Dec 2010
They better! lmao
January 27, 2011 @ 20:29:03 PM
Post: 4779
Join Date: Jun 2010
Location: Location
idk but i tried it the other day just cuz

and i was able to upload one.

maybe i got lucky ???

but try it like 2times a day maybe you'll get lucky too.

I want to see the world burn

January 29, 2011 @ 12:51:24 PM
Post: 1550
Join Date: Jan 2010
Location: Florida
shit still doesnt worktonguefacetongueface

.

January 30, 2011 @ 07:44:41 AM
Post: 32
Join Date: Jan 2011
Location: Groningen, The Netherlands
still not working...

hey@subform.net / www.subform.net

January 30, 2011 @ 11:47:18 AM
Post: 22
Join Date: Jan 2011
Still not working either
January 30, 2011 @ 12:58:12 PM
Post: 94
Join Date: Jun 2006
...not even working by entering image URL smh
January 30, 2011 @ 16:19:55 PM
Drewbacca
Forum Moderator
Post: 9019
Join Date: Oct 2007
Location: 707/562/852
I don't think they're doing a thing about it, honestly.


pretty sure i am. i've sent the problem over to the programmers and they have been looking into it. its currently out of my hands.

Forum Administrator • @DREWKKAKE

February 01, 2011 @ 01:41:58 AM
Post: 1235
Join Date: Nov 2010
Location: In a city with money rolls, cars and clothes, 'cause thats how all my ♥♥♥♥&#
okay good, im not alone
February 02, 2011 @ 10:03:41 AM
Post: 1
Join Date: Jan 2011
zithromax birth control what is zithromax for
administration of zithromax mycoplasma bacteria and zithromax zithromax antibiotic prescribed for zithromax dosage chlamydia 2000 gram zithromax pill
February 03, 2011 @ 00:48:14 AM
Post: 1518
Join Date: Oct 2009
Location: Vegas
Originally posted by Inactive User
pretty sure i am. i've sent the problem over to the programmers and they have been looking into it. its currently out of my hands.


Appreciate it, cheers.
February 04, 2011 @ 01:53:07 AM
Post: 2173
Join Date: Feb 2006
Location: Los Angeles
Originally posted by Inactive User
pretty sure i am. i've sent the problem over to the programmers and they have been looking into it. its currently out of my hands.


dat lie
February 07, 2011 @ 01:19:31 AM
Post: 461
Join Date: Jan 2009
Location: Canada
same shit different day
February 14, 2011 @ 17:53:53 PM
Post: 1725
Join Date: Sep 2008
same shit different day


.
February 15, 2011 @ 06:17:40 AM
Post: 65
Join Date: Jan 2011
i don't think they're doing a thing about it, honestly.


this
February 16, 2011 @ 16:26:14 PM
Post: 1550
Join Date: Jan 2010
Location: Florida
still nothing...

.

February 17, 2011 @ 12:14:26 PM
Drewbacca
Forum Moderator
Post: 9019
Join Date: Oct 2007
Location: 707/562/852
still nothing?! worked for me i think

Forum Administrator • @DREWKKAKE

February 17, 2011 @ 14:13:45 PM
Post: 783
Join Date: Feb 2008
Location: 973 New Jeru
Originally posted by Inactive User
still nothing?! worked for me i think


nope. had my fingers crossed and everything.
February 18, 2011 @ 07:59:53 AM
Post: 65
Join Date: Jan 2011
still bad gateway 502

This post is hidden due to user account is no longer active or improper post content.

February 19, 2011 @ 22:28:12 PM
Post: 3522
Join Date: Sep 2008
It worked for me. I used to have the creeper eyes, just changed it like two days ago.

Instagram: prxsh

February 20, 2011 @ 12:30:27 PM
Post: 1550
Join Date: Jan 2010
Location: Florida
did u upload by comp or url? i just tried both and still didnt work for me

.

February 20, 2011 @ 14:54:44 PM
Post: 674
Join Date: Jun 2008
Location: Hong Kong
yeah i reuploaded mine by link.

i've sent email upon email to our new programmer. who has put in service tickets to the people that handle our servers. the priority is listed as low but the service ticket is open. this is still out of my hands.

~drew

HYPEBEAST.COM

February 20, 2011 @ 15:00:15 PM
Post: 674
Join Date: Jun 2008
Location: Hong Kong
I have been trying to upload my new avatar all day now, and every time I do I get a 502 Bad Gateway page.

The avatar requirements work for the pic, and I have tried different browsers. What gives?


so its letting me change your profile picture from your profile but not your avatar. if you go to your profile you can see. but im still getting the 502 gateway when i try to change the avatar

HYPEBEAST.COM

February 25, 2011 @ 11:22:02 AM
Post: 14
Join Date: Jan 2011
Location: Canada
please fix!

http://i2.photobucket.com/albums/y50/pimpinit/sideEMDere.jpg

been trying to make my avatar that picture forever. lol
February 26, 2011 @ 00:27:01 AM
Post: 3210
Join Date: Dec 2007
Location: 510
i found out how to fix this. apparently the dimensions need to be small. i cropped a portion of my image (47x59), and it uploaded successfully.

here's the image that worked for me: http://i55.tinypic.com/zlsqxz.jpg
February 26, 2011 @ 01:07:28 AM
Post: 15
Join Date: Jul 2010
Location: ON, Canada
Was just successful uploading my avatar from a URL. Dimensions- 60x60
February 26, 2011 @ 16:35:16 PM
Post: 311
Join Date: Jun 2008
Location: 301
I've tried several different times over the past few days to upload an avatar and it's not working at all it just keeps saying 502
Please login first to reply.
x