November 21, 2009 @ 07:07 PM
thejOeshow

Post: 529

Join Date: Apr 2009

Location: So'Cali

Can somebody help me out here, I don't have the owner's manual for my car, and this light came on, but I can't figure out what it means. I thought it was my lights, but all my front AND rear lights are working fine (signal, break, etc.) Any help would be dopely appreciated. Thanks.

November 21, 2009 @ 07:09 PM
Yom

Post: 2055

Join Date: Apr 2008

what car do u have?

id have thought u could find a manual online somewhere?

www.nagoyayom.com

November 21, 2009 @ 07:18 PM
thejOeshow

Post: 529

Join Date: Apr 2009

Location: So'Cali

what car do u have?

id have thought u could find a manual online somewhere?


Yeah, i'm sure i can but honestly i'm kinda lazy at the moment to go searching for one.

I have a 98' Lexus GS400
November 21, 2009 @ 07:24 PM
STI Guy

Post: 4516

Join Date: Jan 2007

Location: nyc

it has to do with your rear lights. do your signal lights flash really fast when you use them?
November 21, 2009 @ 07:55 PM
thejOeshow

Post: 529

Join Date: Apr 2009

Location: So'Cali

it has to do with your rear lights. do your signal lights flash really fast when you use them?


yeah, all my lights work in the back. Signals, left and right, hazards, break, and regular lights.
November 21, 2009 @ 07:57 PM
STI Guy

Post: 4516

Join Date: Jan 2007

Location: nyc

no i mean do they flash faster than usual? normal flashing is 1 flash a second. fast flashing is like 2 flashes per second.
November 21, 2009 @ 08:27 PM
thejOeshow

Post: 529

Join Date: Apr 2009

Location: So'Cali

no i mean do they flash faster than usual? normal flashing is 1 flash a second. fast flashing is like 2 flashes per second.


my bad. haven't checked that. what would that mean if they flash faster? electrical problem?
November 21, 2009 @ 08:35 PM
STI Guy

Post: 4516

Join Date: Jan 2007

Location: nyc

no i think it means the bulbs are bad.
November 21, 2009 @ 08:42 PM
thejOeshow

Post: 529

Join Date: Apr 2009

Location: So'Cali

no i think it means the bulbs are bad.


Good looking out on that, I'll double check that when i can. I hope that's just it.
April 5, 2010 @ 07:43 PM
bthedj

Post: 32

Join Date: Mar 2010

it also comes on sometimes if you replace your bulbs with LED bulbs
April 5, 2010 @ 08:43 PM
Redline

Post: 730

Join Date: May 2007

looks like your rockets are enabled
April 5, 2010 @ 09:41 PM
ahhhrt

Post: 2005

Join Date: Aug 2006

Location: toe ron toe

looks like your rockets are enabled


I'm inclined to agree with this.
April 6, 2010 @ 07:10 PM
Kowane

Post: 89

Join Date: Jan 2010

looks like your rockets are enabled


i lol'd.

Please login first to reply.
Back To Top