Fuji X100

Mar 15, 2012 @ 04:55
I've been looking to get a X100 for everyday use, but recently have been reading that people are having sticky aperture blade (SAB) problems. Something like 3% of pre-2012 units are supposed have this SAB problems. I think there are a few people here with X100? I can't find anyone with any problems with this camera, but maybe I didn't search correctly.

Anyone shooting with the X100 or have knowledge of this SAB problem? fixes?

Thanks in advance.

IG: @saphvso

Mar 15, 2012 @ 06:01
I shoot with one never had any problem with sticky apeture blades lol.

My x100 blog is in my sig

all I do is sip espressos and listen to AZ -mrelllis.tumblr.com

Mar 15, 2012 @ 22:45
if you buy one with warranty, then fuji will fix it for free

if you buy a grey market camera (no serial code) you will be screwed if you get sab

̏̏̏̏̏̏̏̏̏̏̏̏̏̏̏̏̏̏̏̏̏̏̏̏̏̏ ̏̏̏̏̏̏̏̏̏̏̏̏̏̏̏̏̏̏̏̏̏̏̏̏̏̏ https://soundcloud.com/bkbrown

Mar 15, 2012 @ 23:28
thanks for the feedback. just waiting on that tax return now.

IG: @saphvso

Mar 16, 2012 @ 01:38
Iv never had that problem but one thing to be aware of is formatting the card, If you have a mac do not format the card in the computer, it causes the camera to turn on much slower, just format in camera.

Smoke cigarettes. http://recessioncollection.tumblr.com http://streetnights.tumblr.com/

Mar 16, 2012 @ 17:10
Iv never had that problem but one thing to be aware of is formatting the card, If you have a mac do not format the card in the computer, it causes the camera to turn on much slower, just format in camera.


thanks!

IG: @saphvso

Please login first to reply.
HYPECHAT 0