FALL SALE - 20% OFF - USE CODE: FALL20 (48 HOURS ONLY)
  • Image of SoundCloud Headquarters by KINZO Berlin 1 / 12
  • Image of SoundCloud Headquarters by KINZO Berlin 2 / 12
  • Image of SoundCloud Headquarters by KINZO Berlin 3 / 12
  • Image of SoundCloud Headquarters by KINZO Berlin 4 / 12
  • Image of SoundCloud Headquarters by KINZO Berlin 5 / 12
  • Image of SoundCloud Headquarters by KINZO Berlin 6 / 12
  • Image of SoundCloud Headquarters by KINZO Berlin 7 / 12
  • Image of SoundCloud Headquarters by KINZO Berlin 8 / 12
  • Image of SoundCloud Headquarters by KINZO Berlin 9 / 12
  • Image of SoundCloud Headquarters by KINZO Berlin 10 / 12
  • Image of SoundCloud Headquarters by KINZO Berlin 11 / 12
  • Image of SoundCloud Headquarters by KINZO Berlin 12 / 12

SoundCloud Headquarters by KINZO Berlin

Having recently employed the architectural firm KINZO Berlin, we’ve brought forth an extensive look at SoundCloud’s new headquarters situated close to the former Berlin Wall. The three-floor, 4,000-square-meter repurposed brewery has become the one-stop office for all 180 German employees of the foremost hub for digital music exchange. Looking for a space that could match SoundCloud’s novel identity, KINZO developed an office that exudes and encourages innovation and creativity, whilst maintaining the former factory’s original charm. Points of interest included athletic locker-styled personal workspaces, a cafe that doubles as a reception area, cozy living room-inspired meeting rooms, and more.

Date: Jul 9, 2014  /  Views: 206  /  Author: Staff  /  Source: ArchDaily
Category: Design  /  Tags: Interiors, Berlin, Architecture, Interior design, Soundcloud, Kinzo berlin