SALE - Up to 70% Off - Shop Now
  • Image of WORKac Finishes Renovations for Wieden+Kennedy NY 1 / 4
  • Image of WORKac Finishes Renovations for Wieden+Kennedy NY 2 / 4
  • Image of WORKac Finishes Renovations for Wieden+Kennedy NY 3 / 4
  • Image of WORKac Finishes Renovations for Wieden+Kennedy NY 4 / 4

WORKac Finishes Renovations for Wieden+Kennedy NY

Advertising agency Wieden+Kennedy enlisted WORKac to redesign its three-storey office in Manhattan, New York. Making great use of the enormous urban space, the modern design aligns with the creative environment of the powerhouse ad agency. Standout structures include two circular staircases that connect the in-house library to the rest of the office. In an effort to blend functionality with design, the larger staircase located at the lower levels, aptly dubbed “Coin Stair,” doubles up as a seating area for a small auditorium or an open space to hold informal meetings. Click through the above images and head over to Frameweb for more on its in-depth case study on Wieden+Kennedy’s new office space, which comes out on July 1.

Date: Jun 8, 2014  /  Views: 11119  /  Author: Cody Horne  /  Source: Frameweb
Category: Design  /  Tags: Architecture, Wieden+kennedy, Workac