Free Worldwide Shipping on Orders Over $150.00 USD or more - Use Code: HBSHIP150
  • Image of Google Amsterdam Offices by D/DOCK 1 / 7
  • Image of Google Amsterdam Offices by D/DOCK 2 / 7
  • Image of Google Amsterdam Offices by D/DOCK 3 / 7
  • Image of Google Amsterdam Offices by D/DOCK 4 / 7
  • Image of Google Amsterdam Offices by D/DOCK 5 / 7
  • Image of Google Amsterdam Offices by D/DOCK 6 / 7
  • Image of Google Amsterdam Offices by D/DOCK 7 / 7

Google Amsterdam Offices by D/DOCK

Designed by D/DOCK, the reimagined interior office space for Google Amsterdam drew its inspiration from the garage in which Google’s founders started the tech giant as it features quirky elements like graffiti, exposed brick wallpaper, open ceilings and more. Located in the southern part of the city, this office was conceived as an intelligent landscape with each floor featuring its own “cave” where all general facilities such as meeting rooms, huddles rooms, video booths and micro kitchens are found. The areas where individual workspaces are located surround this central cave, thus making the building highly adaptable for whatever project is at hand. In additional to a gym, meditation room, caravan meeting rooms and desk bikes, Google Amsterdam celebrates Dutch culture with details like the stroopwafel ceiling panels and gingerbread wall coverings. Sustainability also played a vital role in the restyling of this office as D/DOCK adhered to Google’s healthy material list with a great focus on energy and water consumption.

Date: Mar 18, 2014  /  Views: 12834  /  Author: Robert Marshall  /  Source: CONTEMPORIST
Category: Design  /  Tags: Design, Interiors, Google, Interior design, D/dock