Inside Twitter's Global Headquarters in San Francisco

Occupying two floors within a historic 1937 art deco building that once housed the San Francisco Furniture Mart, Twitter grants the world a look inside its new global headquarters. The brainchild of both IA Interior Architects and Lundberg Design, the city-like campus is the first to be developed specifically for the social media brand – seen through the subtle use of its trademark blue and white color combo as well as the vast meeting spaces that promote creative interaction among colleagues. In addition to its array of conference rooms, break areas and modular lounges featuring artwork from local artisans, the vast workspace provides a yoga studio, fitness center, game rooms and enormous cafeteria for its employees. Finishing the amenities is a communal gathering space that leads to a half-acre alfresco roof garden – which is said offer spectacular views of the skyline at night.

Date: /Author: Robert Marshall/Source: designboom
Category:  Design/Tags:  Interiors, Twitter, Interior Design
x