Free Worldwide Shipping
Spend $150 USD or more. Click for details.
  • Image of Nike's Camp Victory by Skylab Architecture 1 / 8
  • Image of Nike's Camp Victory by Skylab Architecture 2 / 8
  • Image of Nike's Camp Victory by Skylab Architecture 3 / 8
  • Image of Nike's Camp Victory by Skylab Architecture 4 / 8
  • Image of Nike's Camp Victory by Skylab Architecture 5 / 8
  • Image of Nike's Camp Victory by Skylab Architecture 6 / 8
  • Image of Nike's Camp Victory by Skylab Architecture 7 / 8
  • Image of Nike's Camp Victory by Skylab Architecture 8 / 8

Nike’s Camp Victory by Skylab Architecture

Portland-based Skylab Architecture adds a touch of artistic and athletic brilliance to the University of Oregon’s Hayward Field as part of a brand heritage project for Nike dubbed “Camp Victory.” Utilizing various elements synonymous with rigorous training surfaces – including a modified three-lane running track that directs pedestrian circulation – other key artistic contributions include three, polygonal steel tube frames that jettison from the surrounding marketing materials. Perhaps one of the hallmark features of the the 17-day build is the speed tunnel’s LED wall display which shows the exact speed athletes can reach during a race in real time – allowing visitors to experience first-hand the velocity of an Olympic runner.

Source: designboom

Date: Aug 10, 2012  /  Views: 15760  /  Author: Alec Banks
Category: Design  /  Tags: Nike, Architecture, Skylab architecture