Free Worldwide Shipping on Orders Over $150.00 USD or more - Use Code: HBSHIP150
  • Image of Courtyard House VW by Areal Architecten 1 / 5
  • Image of Courtyard House VW by Areal Architecten 2 / 5
  • Image of Courtyard House VW by Areal Architecten 3 / 5
  • Image of Courtyard House VW by Areal Architecten 4 / 5
  • Image of Courtyard House VW by Areal Architecten 5 / 5

Courtyard House VW by Areal Architecten

A magnificent construction converting rustic farmhouse into zen homestead, the Courtyard House is an Areal Architecten project located in rural Affligem, Belgium. The 496-square-meter property with a 25-meter width has been fully utilized in this design, manifested in living quarters that appear to sprawl out from around a central courtyard. Playing on the topography of the land, the house rises to embrace a healthy amount of sunlight while catering perfect views of the landscaped garden to every room. Harmonious courtyard cultivation and a minimalist pool and pool house complete the sense of serenity surrounding this detached.

Source: ArchDaily

Date: Aug 24, 2012  /  Views: 5738  /  Author: Gwyneth Goh
Category: Design  /  Tags: Architecture, Areal architecten