Free Worldwide Shipping on Orders Over $150.00 USD or more - Use Code: HBSHIP150
  • Image of Pass Residence by Tate Studio Architects 1 / 8
  • Image of Pass Residence by Tate Studio Architects 2 / 8
  • Image of Pass Residence by Tate Studio Architects 3 / 8
  • Image of Pass Residence by Tate Studio Architects 4 / 8
  • Image of Pass Residence by Tate Studio Architects 5 / 8
  • Image of Pass Residence by Tate Studio Architects 6 / 8
  • Image of Pass Residence by Tate Studio Architects 7 / 8
  • Image of Pass Residence by Tate Studio Architects 8 / 8

Pass Residence by Tate Studio Architects

Capturing the essence of Southwest living with a streamlined appearance that blends seamlessly with the surrounding desert, Tate Studio Architects present its Pass Residence in Scottsdale, Arizona. Curving into the base of a mountain, the exterior features strong geometric angles, large glass surfaces, stone walls, a copper fascia, and a mutli-leveled roof. Respectively, the interior boasts bold blue accents, polished concrete floors, stacked copper cladding, suspended reclaimed wooden beams, and a large open fireplace in the giant great room. Additionally, Pass Residence features a number of outdoor spaces: an alfresco living room, patio with fire pit, stone-clad pillars, and a step-down look. Additional information of Tate Studio Architects can be found here.

Source: CONTEMPORIST

Date: Oct 16, 2012  /  Views: 6558  /  Author: Robert Marshall
Category: Design  /  Tags: Architecture, Tate studio architects