00:00:00 | Last 24 hours! Enjoy 25% Off Regular Priced Items | Use Code: SW25

RR House by Studio Guilherme Torres

Studio Guilherme Torres was recently commissioned to redesign the interior of this penthouse apartment in São Paulo, Brazil. After tearing down all of the walls and rebuilding the installation, Torres used a polymer cement to recreate the floors, stairs and walls of the entire apartment. A large wooden bookshelf handcrafted from Canadian oak serves as the main concept of the project and surrounds the entire living room, while the rest of the home is updated with modern touches including a state-of-the-art home theater system and retro-inspired furniture.

What to Read Next

Burberry Prorsum Pre-Spring 2012 Collection
Viberg Brogue Toe Boots Leffot Exclusive
Nike SB "Support Your Local" 2011 Video
Mishka x Kidrobot Keep Watch Dunny Chase Figure
The New York Times: How Dieter Rams Made Braun Cool